Ambient

ACOLLIDOR

El cor de Masia Les Garrigues batega al gran foc a terra que presideix el centre del menjador principal. No costa gens imaginar com era la vida en una casa com aquesta només unes dècades enrere, quan l’escalfor de la llar reunia tots els seus habitants les nits fredes d’hivern mentre s’hi cuinaven els tradicionals cargols, la cassola de tros o la carn a la brasa.

En un ambient càlid, familiar i acollidor, cada detall ens convida a retrocedir en el temps, i alhora a viure el moment amb la màxima intensitat. Passat, present i futur conflueixen a Masia Les Garrigues on, entre plat i plat, a vegades sembla que el temps s’aturi.

Al vostre

SERVEI

Sigui per un dinar ràpid o per una celebració única i especial, a Masia Les Garrigues treballem per satisfer les expectatives del client. Tant en el bullici del menú diari com en la calma d’un sopar de degustació o en l’emoció d’un banquet inoblidable, la nostra raó de ser sempre és la mateixa: transmetre l’essència i la filosofia de la nostra cuina, adaptant-la a cada moment i necessitat perquè cada client trobi el que està buscant.

Més de 40 anys d’experiència en gastronomia i 15 en l’organització de tot tipus de celebracions i esdeveniments avalen l’equip de professionals de Masia Les Garrigues.

Boda a la Masia Les Garrigues, les Borges Blanques, Lleida
La Carpa. Casaments, celebracions. Masia Les Garrigues, les Borges Blanques Lleida
Masia Les Garrigues, les Borges Blanques, Lleida

Descobreix la

NOSTRA HISTÒRIA

La història del restaurant Masia Les Garrigues va donar el tret de sortida després de la seva fundació el 1976 i, durant les següents dues dècades, va assolir una certa anomenada a la comarca gràcies al bon fer quotidià. Tanmateix, la seva ascensió definitiva no es va produir fins al 1998, quan va ser adquirit per la família Bessó Gaya, copropietària en aquella època de la discoteca Borgia i responsable del restaurant L’Altell, situat a les instal·lacions del susdit espai lúdic.

L’entusiasme per la cuina que va demostrar aleshores en Jaime Bessó, el nou amo, va ser clau per trobar en la persona d’en Jaume Gatius el cuiner ideal amb qui tirar endavant les seves creacions, inspirades sempre en el receptari de la cuina catalana. La feliç simbiosi va propiciar el salt de qualitat que reclamava el negoci. I la seva evolució fins a les més altes cotes de professionalització que mai s’havien assolit va tenir lloc quan, amb l’arribada del fill gran, en Jaume, va irrompre-hi la següent generació dels Bessó. A poc a poc i amb bona lletra, Masia Les Garrigues va convertir-se en el complex hostaler que és avui en dia, un dels referents de la província de Lleida.

La reforma de L’Altell i la seva reconversió en diferents sales per a banquets, així com una proposta culinària a cavall de la tradició i la modernitat, i l’encaix dels fogons d’interior amb els aires mediterranis, no són sinó conseqüència d’una concepció de la cuina capaç d’adaptar-se a cada moment i a cada circumstància.

Coneix el

NOSTRE EQUIP
Equip Masia Les Garrigues, les Borges Blanques Lleida

JAUME BESSÓ

DIRECTOR GERENT
Equip Masia Les Garrigues, les Borges Blanques Lleida

ANTONIO GARCIA

MESTRE DE CERIMONIA
Equip Masia Les Garrigues, les Borges Blanques Lleida

JOEL VILAFRANCA

METRE SOMELIER
Equip Masia Les Garrigues, les Borges Blanques Lleida

MARTA MARQUES

WEDDING PLANNER
Equip Masia Les Garrigues, les Borges Blanques Lleida

ADRIÀ PACHON

CAP DE SALA